Nieuws

Jaarmarkt Asperen 11 mei 2024

Komt u ook weer bananen kopen op de jaarmarkt!

Wij staan er weer!!

Jaarmarkt Asperen 20 mei 2023

Ook dit jaar laat de Stichting Speelweek uit Asperen zich weer zien! In de aanloop naar weer een spetterende speelweek, waarin alles weer mag, staat het comité op de jaarmarkt voor de beroemde bananenverkoop! Op zaterdag 20 mei staan we vanaf 9 uur klaar voor jullie met de bananen!! Zeker zijn van een heerlijk tros? Mail dan naar info@speelweekasperen.nl en haal je bestelling op zaterdag op.  

Met de opbrengst van deze verkoop hopen we de kinderen uit Asperen weer uit te laten te kijken naar een knallende speelweek. Het thema van dit jaar is “Glamping life Asperen”, dus kinderen uit Asperen, “haal je mooie glamping outfit maar alvast uit de kast”! De speelweek vindt plaats van 14 tot en met 18 augustus en het programmaboekje valt voor de zomervakantie op de mat.  

Jaarlijks organiseert Speelweek Comité Asperen, voor de jeugd van 2,5 t/m 12 jaar in Asperen, in de laatste week van de zomervakantie, een week vol sport, cultuur, natuur en vormgeving.  

Jaarmarkt Asperen 28 mei 2022!

Ook dit jaar laat de Stichting Speelweek uit Asperen zich weer zien! In de aanloop naar weer een spetterende speelweek, waarin alles weer mag, staat het comité op de jaarmarkt voor de beroemde bananenverkoop! Op zaterdag 28 staan we vanaf 9 uur klaar voor jullie met de bananen!! Zeker zijn van een heerlijk tros? Mail dan naar info@speelweekasperen.nl en haal je bestelling op zaterdag op.  

Met de opbrengst van deze verkoop hopen we de kinderen uit Asperen weer uit te laten te kijken naar een knallende speelweek. Het thema van dit jaar is “ CarnavalAsperen”, dus kinderen uit Asperen, “haal je leukste verkleedkleren maar alvast uit de kast”! De speelweek vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus en het programmaboekje valt voor de zomervakantie op de mat.  

Jaarlijks organiseert Speelweek Comité Asperen, voor de jeugd van 2,5 t/m 12 jaar in Asperen, in de laatste week van de zomervakantie, een week vol sport, cultuur, natuur en vormgeving.  

Boeruh bananen te koop 19 Juni 2021!!

Ook dit jaar laat de Stichting Speelweek uit Asperen weer zien dat ze niet te stoppen zijn! In de aanloop naar weer een spetterende speelweek (uiteraard coronaproof en onder voorbehoud van een vergunning) organiseert het comité een bananenverkoop. Op zaterdag 19 juni kunnen er bij de Spar in Asperen overheerlijke bananen gekocht worden bij onze “Boeruh” kraam van 8.30-13.00 uur. Zeker zijn van een heerlijk tros? Mail dan naar info@speelweekasperen.nl en haal je bestelling op zaterdag op.  

Met de opbrengst van deze ludieke actie hopen we de kinderen uit Asperen weer uit te laten te kijken naar een knallende 41e speelweek. Het thema van dit jaar is “ Boeruh Asperuh”, dus kinderen uit Asperen, “haal je overall en laarzen maar alvast uit de kast”! De speelweek vindt plaats van 23 tot en met 27 augustus en het programmaboekje valt voor de zomervakantie op de mat.  

Jaarlijks organiseert Speelweek Comité Asperen, voor de jeugd van 2,5 t/m 12 jaar in Asperen, in de laatste week van de zomervakantie, een week vol sport, cultuur, natuur en vormgeving.  

Frisse, fruitige start voor brede school Asperen

ASPEREN • Dit jaar zou voor alle kinderen uit Asperen de 41e speelweek plaatsvinden. Helaas gooide corona roet in het eten.

 • Van links naar rechts: Cynthia, Dineke, Erika en Roos. Het comité bestaat normaal gesproken uit: Monique, Nathalie, Roos, Wieteke, Cynthia, Dineke, Erika en Frenny.

Toch heeft het speelweek comité iets leuks bedacht voor alle kinderen van OBS de Zandheuvel en CBS de Open Poort. Op hun eerste schooldag ontvingen zij van het comité hun eigen fruitbakje met daarin een overheerlijke Asperse appel.

Daarnaast ontving iedere klas een fruitkistje gevuld met mandarijnen en bananen.

Al het fruit, de fruitbakjes en houten kistjes waren voorzien van het logo van Stichting Speelweek Asperen. Hiermee kunnen de kinderen alvast uitkijken naar een spetterende speelweek in 2021. Deze zal plaatsvinden van 23 tot en met 27 augustus 2021.

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Jannic Buitenspelen, TwoBees reclame, Spar Pruissen en Lingeloodsparadijs.

Boeruh Asperuh Speelweek 2020 gaat niet door!

Lieve Boertjes en Boerinnetjes in Asperen,

Helaas kunnen we dit haar geen Speelweek hebben in Asperen vanwege Corona. Dat vinden wij natuurlijk enorm (hooi)balen!

We hopen dat jullie er volgend jaar weer een groot feest van willen maken met ons. Misschien als het weer mag verzinnen we nog iets leuks tussendoor. Hou onze Facebook, Instagram en website maar in de gaten dan houden we je op de hoogte!

Blijf gezond allemaal!

Het speelweek comité.

 
boerderij.

 

Jaarmarkt Asperen 2019

Vergeet de bananen bij je boodschappen en kom ze tijdens de jaarmarkt bij ons halen!

1 juni is het weer jaarmarkt en verkopen wij weer bananen van 10.00 tot 15.oo uur voor het goede doel!

Tot dan!

Comite

Asperse jaarmarkt

Zaterdag 12 mei is er weer de Asperse Markt! Zoals je van ons gewend bent verkopen we ook dit jaar weer heerlijke bananen voor het goede doel! Dus vergeet ze bij de wekelijkse boodschappen en kom gezellig langs bij onze kraam. Je bent welkom tussen 09:00 en 16:00 uur. ☀️

Read more

Rond 180 kinderen leven zich uit tijdens Speelweek Asperen

In de media – 4 september 2013 – Extra Nieuws Leerdam

ASPEREN – De 34ste Speelweek Asperen, met het thema ‘5 sterren camping Asperen’, is een groot succes geworden. Zo’n 180 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 12 jaar, konden de hele week meedoen aan diverse activiteiten, die samen met verenigingen uit Asperen werden georganiseerd.

Campingwinkel
De campingwinkel was bij aanvang, op maandag, nog wat leeg en werd gaande de week gevuld. Dit allemaal voor het goede doel van dit jaar, Voedselbank Leerdam. Op vrijdagavond was de slotavond, in een vol dorpshuis EMM.

Read more

Speelweek Asperen schenkt 500 euro aan Voedselbank

In de media – 3 september 2013 – Het Kontakt, editie Leerdam

ASPEREN – De Voedselbank mag 500 euro besteden bij COOP Van Voorden in Heukelum. Dit bedrag kreeg de Voedselbank van Speelweek Asperen.

Ron van Duffelen overhandigde aan het einde van de speelweek de cheque aan Martine Visser van de Voedselbank. Ook kreeg ze de inhoud van de campingwinkel. Hier konden kinderen vanaf de start van de speelweek voedsel naartoe brengen.

Read more