In de media – 3 september 2013 – Het Kontakt, editie Leerdam

ASPEREN – De Voedselbank mag 500 euro besteden bij COOP Van Voorden in Heukelum. Dit bedrag kreeg de Voedselbank van Speelweek Asperen.

Ron van Duffelen overhandigde aan het einde van de speelweek de cheque aan Martine Visser van de Voedselbank. Ook kreeg ze de inhoud van de campingwinkel. Hier konden kinderen vanaf de start van de speelweek voedsel naartoe brengen.

De 34e speelweek in Asperen met het thema ‘vijfsterren camping Asperen’ is een doorslaand succes geworden. Zo’n 180 kinderen van tweeënhalf tot twaalf jaar hebben de hele week kunnen meedoen aan diverse activiteiten die samen met verenigingen uit Asperen werden georganiseerd.

Foto Het Kontakt

Foto Het Kontakt

Vrijdagavond werd de slotavond gehouden in een vol dorpshuis EMM. Het Speelweekcomité zorgde voor de pauze voor een programma met dans, zang, vakantiekiekjes en de prijsuitreiking van de activiteiten. Na de pauze was er een optreden van Arie Safari, waarbij de deelnemers volop mee konden doen.

De Speelweek Asperen wordt al 34 jaar zonder subsidie georganiseerd en is alleen maar mogelijk dankzij vele sponsoren en vrijwilligers.