Woensdag

Programma woensdag 28 augustus 2019

’s Morgens: 09:30-12:15                                                                                                    Acrobatiek

 

Plaats: De Sporthal

Groep: 0 t/m 2                          09:30-10:15

Groep: 3 t/m 5                          10:15-11:15

Groep: 6 t/m 9                          11:15-12:15

 

Of je nu als slangenmens aan de slag wilt bij het circus of je wilt liever acrobaat worden, lenig zijn is van groot belang! Ook evenwicht moet je goed oefenen om over een touw te kunnen lopen. De gymvereniging helpt jullie met al deze oefeningen.

 

Kijk goed op welk tijdstip jij aan de beurt bent en kom oefenen voor het echte leven in een Circus!

Je kunt je 10 minuten voor het begin van jouw acrobatiek les in de sporthal inschrijven.

 

BELANGRIJK: De vloer in de sportzaal mag NIET betreden worden met buitenschoeisel. Dit geldt ook voor kinderwagens of ander buitenmateriaal. Kom je kijken, neem dan plaats op de tribune.

 

Wanneer je de sportzaal betreedt, doe dit op zaal/gymschoenen of blote voeten. Hier wordt op gecontroleerd!

 

Organisatie: Gymvereniging WHV

 


’s Middags: 13:30-15:30                                                                                                    Badminton

 

Plaats: De Sporthal

Groep: 6 t/m 9                          13:00-14:00

Groep: 3 t/m 5                          14:00-15:00

 

Door deel te nemen aan de badmintonspellen leer je goed en snel te manouveren. Ook is een goede oog- en handsamenwerking nodig voor het werken in het circus. Je kunt deze vaardigheden goed toepassen bij een circusact als jongleren of goochelen!

 

De kinderen die mee willen doen met deze badmintonactiviteiten kunnen zich
maandagochtend opgeven door een inschrijfformulier in te vullen.

Lever dit formulier maandag 26 augustus in bij iemand van het comité.

 

Ben je maandag niet bij de opening, maar neem je wel deel aan de speelweek? Je kunt toch deelnemen aan de badmintonspelletjes door voor maandagochtend 26 augustus een mail te sturen aan speelweekasperen@hotmail.com

 

BELANGRIJK: De vloer in de sportzaal mag NIET betreden worden met buitenschoeisel. Dit geldt ook voor kinderwagens of ander buitenmateriaal. Kom je kijken, neem dan plaats op de tribune.

 

Wanneer je de sportzaal betreedt, doe dit op zaal/gymschoenen of blote voeten. Hier wordt op gecontroleerd!

 

Organisatie: BC Wammes


’s Middags: 14:45-16:30                                                                                                    Expeditie (Escape room)

 

Plaats: Voetbalkleedkamers De Wiel

Groep: Expeditie-teams

 

De grootste uitdaging ooit tevoren! Ontsnap zo snel als je kan met je team uit een kamer vol raadsels, puzzels en opdrachten. Samenwerken en een goede communicatie is hierbij van

levensbelang! Zal het jullie lukken om te ontsnappen? Het team die als eerste is ontsnapt ontvangt het grootste geldbedrag!


’s Avonds: 19:00-21:00                                                                                                      LED’S Disco

 

Plaats: De Circustent

Groep: Allemaal

 

Vanavond maken we er een groot feest van! DJ Blijwin zorgt er net als vorig jaar weer voor dat de voetjes van de vloer gaan!!! Door speciale lampen gaat het licht in je kleren schijnen dus trek je mooiste outfit aan.

In de tent verkopen we allerlei lekkernijen die bij een circus horen. Papa en mama, het is dus

handig als je contant geld bij je hebt want pinnen kan niet.

Ondanks dat er voor de papa’s en mama’s geen alcohol wordt geschonken, kunnen ze op het ”ouderplein” wel gezellig een drankje doen en met elkaar kletsen. Natuurlijk mogen ze ook een dansje wagen op de dansvloer.

 

Organisatie: Speelweekcomité en Disco Blijwin