Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht heb we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Op die manier kun je makkelijk het antwoord op je vraag vinden. Je hoeft alleen op de vraag te klikken om het antwoord te lezen.

Mocht je vraag er toch niet tussen staan en mocht je hem ons toch willen stellen, stuur ons dan een e-mail. Misschien komt je vraag hier dan wel tussen te staan.

Wanneer is dit jaar de Speelweek?

De speelweek is altijd de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar is de speelweek 23-27 augustus 2021.

Waar vind ik het programma?

Zodra het programma bekend is, vind je het programma op de website en/of in het programmaboekje dat je thuis ontvangt.

Ik heb het boekje niet ontvangen, wat nu?

Ook op onze website kun je het boekje doorbladeren.

Is er dit jaar ook weer een goed doel?

Dit jaar hebben we geen goed doel, als we volgend jaar weer een “normaal” jaar hebben kiezen we weer een goed doel uit.

Hoe oud moet ik zijn om mee te doen aan de speelweek?

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen meedoen. In het programmaboekje of in het programma op deze website, kun je zien welke leeftijden aan de verschillende onderdelen kunnen meedoen.

Wat kost het om mee te doen?

Doordat er veel adverteerders en sponsors zijn, kunnen we de kosten voor het pasje nog steeds laag houden. Het pasje kost dit jaar 5,00 euro. Betalen doe je op maandagmiddag als je je pasje komt ophalen.

Door wie wordt de speelweek georganiseerd?

De speelweek wordt georganiseerd door het speelweekcomité. Hoewel we als team goed op elkaar ingespeeld zijn, kunnen we het niet alleen. Zoals altijd zijn de verenigingen en sponsoren weer bereid geweest om te helpen van de speelweek een geweldige week te maken.

Wie maakt het mooie speelweekboekje?

Het ontwerp van het mooie boekje wordt elk jaar door Erik Schokker verzorgd. Het programmaboekje wordt mogelijk gemaakt door Leerdam Druk en alle adverteerders.