Ook dit jaar laat de Stichting Speelweek uit Asperen weer zien dat ze niet te stoppen zijn! In de aanloop naar weer een spetterende speelweek (uiteraard coronaproof en onder voorbehoud van een vergunning) organiseert het comité een bananenverkoop. Op zaterdag 19 juni kunnen er bij de Spar in Asperen overheerlijke bananen gekocht worden bij onze “Boeruh” kraam van 8.30-13.00 uur. Zeker zijn van een heerlijk tros? Mail dan naar info@speelweekasperen.nl en haal je bestelling op zaterdag op.  

Met de opbrengst van deze ludieke actie hopen we de kinderen uit Asperen weer uit te laten te kijken naar een knallende 41e speelweek. Het thema van dit jaar is “ Boeruh Asperuh”, dus kinderen uit Asperen, “haal je overall en laarzen maar alvast uit de kast”! De speelweek vindt plaats van 23 tot en met 27 augustus en het programmaboekje valt voor de zomervakantie op de mat.  

Jaarlijks organiseert Speelweek Comité Asperen, voor de jeugd van 2,5 t/m 12 jaar in Asperen, in de laatste week van de zomervakantie, een week vol sport, cultuur, natuur en vormgeving.