Vrijdag

Programma vrijdag 30 augustus 2019

’s Morgens: 10:00-11:00                                                                              LED’S Knutsel

 

Plaats: De Circustent

Groep: 0                                   10:00-11:00

 

De juffen van de SKCN Piggelmee zorgen voor een leuk knutselwerkje. De allerkleinsten kunnen gezellig een uurtje komen fröbelen. Maak jij een mooie pipo-neus of wie weet wel een leuke hoed?

Laat je papa of mama je maar brengen, dan zullen wij goed op jou letten!

 

Organisatie: SKCN de Piggelmee


’s Middags: 13:00-15:00                                                                              LED’S Voetbal

 

Plaats: Voetbalveld

Groep: 1 t/m 4                          13:00-15:00 Spelletjes

Groep: 5 t/m 9                          13:00-15:00 Toernooi

 

Voor de jongere kinderen zijn er voetbalspelletjes en de oudere kinderen kunnen zich wagen aan een toernooi. Natuurlijk zijn er weer prijzen te winnen, maar de uitslag wordt pas vanavond bekendgemaakt.

 

De kinderen die mee willen doen met deze voetbalactiviteiten kunnen zich maandagochtend opgeven door een inschrijfformulier in te vullen.

Lever dit formulier maandag 26 augustus in bij iemand van het comité.

 

Ben je maandag niet bij de opening, maar neem je wel deel aan de speelweek? Je kunt toch deelnemen aan de voetbalspelletjes door voor maandagmiddag 26 augustus een mail te sturen aan speelweekasperen@hotmail.com.

 

 

Organisatie: Voetbalvereniging AVV


’s Avonds:(18:30) 19:00-21:00                                                                                          Circus Bongo

 

Plaats: De Circustent

Groep: Allemaal                                             18:30-21:00

 

 

Vanavond komt het echte Circus in de stad Asperen!

Circus Bongo zal een voorstelling geven aan alle kinderen van de Speelweek Asperen. Nu kunnen we zien waar we de hele week voor geoefend hebben kinderen!

Helemaal spannend is het voor de kinderen die de Circus-show donderdag gewonnen hebben want zij mogen gewoon mee doen in de echte circus show!!

In de pauze verkopen we lootjes die worden getrokken uit de hoge hoed. Er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de kinderen. Na afloop van de show wordt de uitslag van het voetbaltoernooi bekendgemaakt. Na een spannende strijd deze week zal ook het winnende Expeditie-team uitgeroepen worden.

 

Gezien de ruimte in de tent is de voorstelling enkel voor de kinderen. Kinderen tot groep 4 mogen onder begeleiding van 1 ouder naar binnen. Deze betaalt hiervoor 3 euro aan entree. Wanneer er nog plek over is zijn er extra circuskaartjes beschikbaar voor 3 euro. Voor de overige ouders hebben we buiten de circustent voor een gezellig plein met een bar. Hier kunt u een heerlijk hapje en drankje halen. Denkt u aan contant geld? De kinderen kunnen ondertussen heerlijk ruim zitten in de tent en genieten van een fantastische voorstelling van Circus Bongo.

 

 

Organisatie: Speelweekcomité