In de media – 4 september 2013 – Extra Nieuws Leerdam

ASPEREN – De 34ste Speelweek Asperen, met het thema ‘5 sterren camping Asperen’, is een groot succes geworden. Zo’n 180 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 12 jaar, konden de hele week meedoen aan diverse activiteiten, die samen met verenigingen uit Asperen werden georganiseerd.

Campingwinkel
De campingwinkel was bij aanvang, op maandag, nog wat leeg en werd gaande de week gevuld. Dit allemaal voor het goede doel van dit jaar, Voedselbank Leerdam. Op vrijdagavond was de slotavond, in een vol dorpshuis EMM.

Het speelweekcomité, deze week omgedoopt tot Animatieteam van de Camping, zorgde vóór de pauze voor een programma met onder meer dans, zang, vakantiekiekjes en de prijsuitreiking van de activiteiten van deze week.

Cheque 500 euro
Tijdens deze slotavond overhandigde Ron van Duffelen, namens het speelweekcomité, een cheque ter waarde van 500 euro aan Martine Visser van de Voedselbank. Het bedrag kan besteed worden bij COOP Van Voorden in Heukelum. Ook werd de inhoud van de campingwinkel aan Voedselbank Leerdam overhandigd.

Arie Safari
Na de pauze was er een optreden van Arie Safari, waarbij de deelnemers volop mee konden doen. Speelweek Asperen wordt al 34 jaar zonder subsidie georganiseerd. Het kinderfeest is alleen mogelijk dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers.