Speelweek 2017

SABONAIBO ! Lieve bewoners van Asperfari,

Alweer de 38e speelweek die wij met een spannend thema voor jullie hebben ingevuld. Gaan jullie deze week met ons mee op safari? Als je meegaat is het natuurlijk belangrijk dat het gevaarlijke wild je niet te zien krijgt. Brrrr. . . dus kom in safari-stijl, zodat je dit avontuur gaat overleven!

Wij gaan op safari van 14-08-2017 t/m 18-08-2017. Na het grote succes van de Expeditie Poolcirkel hebben wij dit jaar ‘Expeditie The Big 5’ voor jullie klaarstaan. De kinderen uit groep 6 t/m 9 kunnen zich hiervoor inschrijven. Wil je niet deelnemen aan de Expeditie, dan kun je er ook voor kiezen om met het gewone programma mee te doen. Verderop in dit boekje vind je de uitleg over Expeditie The Big 5.

Inschrijven Speelweek – let op!

Heb je je op de jaarmarkt nog niet ingeschreven? Schrijf je dan heel snel alsnog in. Dit is geheel vrijblijvend en kan t/m zaterdag 12 augustus, zodat wij op tijd jouw pasje kunnen maken. Wanneer je je onverhoopt na deze datum opgeeft, dan ontvang je een blanco pasje waarop je gegevens worden geschreven. Niets is leuker dan een mooi opgemaakt pasje te ontvangen, dus wees op tijd!

Graag je naam, telefoonnummer en de groep waar je naartoe gaat op een kaartje. Ga je naar de brugklas, dan komt er op je pasje groep 9 te staan.

Jouw opgave kun je inleveren bij:

  • Jody Brouwer op Molenstraat 2
  • Marloes Stolze op Beukenlaan 11

Inschrijven Expeditie The Big 5 – Groep 6 t/m 9

Via het inschrijfformulier ‘Expeditie The Big 5’ geef je jezelf op als team met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Je kunt je ook alleen opgeven, dan word je door het comité ingedeeld. Dit inschrijfformulier is te vinden op blz 9.

Als je je inschrijft voor de Expeditie, dan ben je ook automatisch ingeschreven voor de gehele speelweek en kun je op maandag jouw pasje ophalen.

BELANGRIJK: Je kunt je voor de Expeditie opgeven t/m zaterdag 12 augustus. Hierna is er GÉÉN mogelijkheid meer om deel te nemen. Dit vanwege de organisatie.

 

Mocht je een dieet of allergie hebben, zou je dit dan ook op het kaartje willen vermelden? Het pasje kost € 7,50 en kun je op maandagmiddag, voor de opening van de speelweek, ophalen. Dit is ook de middag waarop je het pasje betaalt. Wij hopen op heel veel enthousiaste kinderen!