Woensdag

Programma woensdag 22 augustus 2018


Kompas_SpeelweekKnutselen & Karikatuur tekenen

’s Ochtends: 09.30 tot 12.00 uur
Plaats: Dorpshuis
Organisatie: Speelweekcomité

Groep 1 en 2    09.30 – 10.30 uur
Groep 3 tot en met 5
   11.00 – 12.00 uur

Groep 1 tot en met 4 gaat mooie knutselwerkjes maken. Wie maakt er het mooiste kunstwerk?? Wordt het papier vouwen (origami), porselein schilderen of iets knippen of plakken? We houden het nog even geheim!

Groep 5 tot en met 9 krijgt een les karikatuur tekenen. We hebben Arjen Niezen van Carbonsenzo gestrikt om jullie te leren te overdrijven.
Teken de grootste ogen, dopneuzen of je geelste tanden.

 

Kompas_SpeelweekOlympisch gymen

‘s Middags: 12.30 tot 15.45 uur
Plaats: Sporthal De Wiel
Organisatie: Gymvereniging WHV

Groep 1 t/m 2    12.30 – 13.15 uur
Groep 3 t/m 5    
13.30 – 14.30 uur
Groep 7 t/m 9
   14.45 – 15.45 uur

Om die lenige Chinezen bij te kunnen houden moet je veel trainen. Chinezen staan bekend om hun kunsten waarmee ze draken kunnen verslaan. Vandaag kunnen jullie je koprol- technieken, springkunsten en de handstand oefenen. Om de Chinese draak te verslaan heb je dit hard nodig. Kijk goed op welk tijdstip jij aan de beurt bent en kom oefenen voor het verslaan van de draak! Je kunt je 10 minuten voor het begin van jouw Olympische Gymles in de sporthal inschrijven.

BELANGRIJK: De vloer in de sportzaal mag NIET betreden worden met buitenschoeisel. Ook geen kinderwagens of ander buitenmateriaal. Kom je kijken? neem dan plaats op de tribune. Wanneer je de sportzaal betreedt, doe dit op zaal/gymschoenen of blote voeten. Hier wordt op gecontroleerd!

 

Kompas_SpeelweekLandengeluidenspel

‘s Avonds: 19.00 tot 20.00 uur
Plaats: Muziektent (in het bos)
Groepen: Groep 3 t/m 5
Organisatie: Speelweekcomité

Test jullie muziekkennis !!! Luister naar de muziek; weet je welk land hierbij hoort? Wellicht weet je al veel of oefen je stiekem alvast thuis. In het bos zijn veel verschillende muziekjes en geluiden te horen die bij een land passen. Spits je oren en kom zoeken!

 

Kompas_Speelweek

Dansbattle

binnenwerk 2018_v2.indd‘s Avonds: 20.00 tot 21.00 uur
Plaats: Muziektent (in het bos)
Groepen: Expeditie deelnemers
Organisatie: Speelweekcomité

DANS DANS DANS
Zorg vanavond voor een spetterend optreden samen met je team. Niet alleen de dans, maar ook de kleding en accessoires zijn hierbij van belang. Laat de jury versteld staan! Punten worden gegeven op originaliteit, teamspirit en uitvoering.

Nodig al je vrienden en familie uit om te komen kijken! Ook vanavond win je met de dansbattle ‘EXPEDITIE GELD’ . . . . maar hoeveel???? SUCCES!