Vrijdag

Programma vrijdag 24 augustus 2018


Kompas_SpeelweekKnutselen

’s Morgens: 10.00 tot 11.00 uur
Plaats: Peuterspeelzaal Piggelmee
Groepen: Groep 0 (2 en 3-jarigen)
Organisatie: SKCN de Piggelmee

De juffen van de Piggelmee zorgen voor een leuk knutselwerkje. De allerkleinsten kunnen gezellig een uurtje komen fröbelen.
Laat je papa of mama je maar brengen, dan zullen wij goed op jou letten!

 

Kompas_SpeelweekEK Voetbal

’s Morgens: 13.30 tot 15.30 uur
Plaats: Voetbalveld AVV
Organisatie: Voetbalvereniging AVV

Groep 1 t/m 4   Voetbalspelletjes
Groep 5 t/m 9    EK Landen Tournooi

Europa staat voor VOETBAL! Laat je voetbalkunsten zien en kom in je favoriete club-outfit trainen. Of je nu voor Chelsea, Barcelona of Galatasaray bent, we spelen vandaag allemaal samen! Voor de jongere kinderen zijn er voetbalspelletjes en de wat oudere kinderen kunnen zich wagen aan een toernooi. Natuurlijk zijn er weer prijzen te winnen, maar de uitslag wordt pas vanavond bekendgemaakt.

De kinderen die mee willen doen met deze voetbalactiviteiten kunnen zichmaandagochtend opgeven door een inschrijfformulier in te vullen. Lever dit formulier maandag 20 augustus in bij iemand van het comité.

Ben je maandag niet bij de opening, maar neem je wel deel aan de speelweek? Je kunt toch deelnemen aan de voetbalspelletjes door voor maandagmiddag 20 augustus een mail te sturen aan speelweekasperen@hotmail.com.

 

Kompas_SpeelweekSlotavond

’s Middags: 19.00 tot 21.00 uur
Plaats: Dorpshuis
Organisatie: Speelweekcomité
Groepen: Alle groepen

Na het daverende succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een swingend einde van de speelweek. Na onze reis rond de wereld sluiten we
de week af in ons eigen Asperen. Na zoveel nieuwe culturen en continenten gezien te hebben is het fijn om weer thuis te zijn. Komen jullie dit ook vieren? Door vanavond voor de laatste keer je pasje mee te nemen, krijg je een herinnering aan onze reis rond de wereld. Naast de discoshow hebben we ook leuke activiteiten met veel lekkers. Maak deze avond nog eenmaal een reis langs alle continenten….

Er zullen deze avond lootjes worden verkocht. De trekkingen zullen de gehele avond plaatsvinden en er zijn leuke prijsjes te winnen!