Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht heb we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Op die manier kun je makkelijk het antwoord op je vraag vinden. Je hoeft alleen op de vraag te klikken om het antwoord te lezen.

Mocht je vraag er toch niet tussen staan en mocht je hem ons toch willen stellen, stuur ons dan een e-mail. Misschien komt je vraag hier dan wel tussen te staan.

Wanneer is dit jaar de Speelweek?

De speelweek van 2018 is van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus.

Waar vind ik het programma?

Zodra het programma van 2018 bekend is, vind je het programma op de website en/of in het programmaboekje dat je thuis ontvangt.

Ik heb het boekje niet ontvangen, wat nu?

Ook op onze website kun je het boekje doorbladeren. Het doorbladeren doe je dan online. Zodra het boekje uit is, komt hier een link naar het boekje.

Is er dit jaar ook weer een goed doel?

Ieder jaar heeft de speelweek een goed doel. Vorig jaar was het goede doel de basischolen OBS de Zandheuvel en CBS de Open Poort. Hier hebben we een prachtig bedrag voor opgehaald. Benieuwd naar het goede doel van dit jaar? Kijk dan op deze pagina.

Hoe oud moet ik zijn om mee te doen aan de speelweek?

Kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar kunnen meedoen. In het programmaboekje of in het programma op deze website, kun je zien welke leeftijden aan de verschillende onderdelen kunnen meedoen.

Wat kost het om mee te doen?

Doordat er veel adverteerders en sponsors zijn, kunnen we de kosten voor het pasje nog steeds laag houden. Het pasje kost dit jaar 7,50 euro. Betalen doe je pas op maandagmiddag als je je pasje komt ophalen.

Door wie wordt de speelweek georganiseerd?

De speelweek wordt georganiseerd door het speelweekcomité. Hoewel we als team goed op elkaar ingespeeld zijn, kunnen we het niet alleen. Zoals altijd zijn de verenigingen en sponsoren weer bereid geweest om te helpen van de speelweek een geweldige week te maken.

Wie maakt het mooie speelweekboekje?

Het ontwerp van het mooie boekje wordt elk jaar door Erik Schokker verzorgd. Het programmaboekje wordt mogelijk gemaakt door Leerdam Druk en alle adverteerders.