Inschrijven Expeditie Rond de Wereld

Inschrijven Expeditie Rond de Wereld (groep 6 t/m 9)

binnenwerk 2018_v2.inddVia het onderstaande inschrijfformulier of een geschreven briefje in één van de onderstaande brievenbussen kun je je opgeven voor de EXPEDITIE ROND DE WERELD als team van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Je kunt je ook alleen opgeven, dan word je door het comité in een team ingedeeld.

  • Wieteke de Kort, Achterstraat 43
  • Gerda Verwey, Laantje van Vermeer 10

Als je je inschrijft voor de expeditie, dan ben je ook automatisch ingeschreven voor de gehele speelweek en kun je op maandag jouw pasje ophalen. BELANGRIJK: Je kunt je voor de expeditie opgeven tot en met vrijdag 17 augustus 2018. Hierna is er GÉÉN mogelijkheid meer om deel te nemen aan de Expeditie.

!!!EXPEDITIEROND DE WERELD!!!

Door het uitvoeren van spannende raadsels, puzzels en opdrachten kunnen de deelnemende teams geld verdienen, elke dag een andere valuta. Bijvoorbeeld maandag zijn er Australische dollars te winnen maar op de vrijdag zijn dat Euro’s. Er is geld te verdienen voor elk team dat de opdracht wint. Ook kan er geld verdiend worden als het gaat om de samenwerking en de sfeer binnen een team. Tijdens de slotavond wordt het winnende team bekend gemaakt.

binnenwerk 2018_v2.inddHoe werkt het?

In het programma worden de activiteiten van de expeditie in een andere kleur aangegeven. Zo kun je goed zien waar en wanneer je met jouw team verwacht wordt.De ingeschreven teams moeten ieder spel gespeeld hebben om de expeditie te kunnen winnen. Jaaaa, want het team dat het meeste geld weet te verdienen, wint een prijs!

Belangrijk om te weten

  • De kinderen die NIET deelnemen aan EXPEDITIEROND DE WERELD, maar wel mee willen doen aan de speelweek, mogen gewoon het ‘normale’
  • De kinderen die WEL deelnemen aan EXPEDITIEROND DE WERELD kunnen ook het ‘normale’ programma volgen, behalve wanneer er een Expeditie spel gepland staat.
  • Alle kinderen die deelnemen aan het normale programma, zijn natuurlijk van harte welkom om de expeditie-teams te komen aanmoedigen!

Schrijf je (team) in via de website
Vul hieronder alle gegevens in en verstuur het formulier. Wij zullen je daarna een bevestiging van ontvangst sturen.

Naam teamlid 1 + ik ga naar groep

Naam teamlid 2 + ik ga naar groep

Naam teamlid 3 + ik ga naar groep

Naam teamlid 4 + ik ga naar groep

Naam teamlid 5 + ik ga naar groep

Naam teamlid 6 + ik ga naar groep

Eventuele opmerkingen