Goed doel

Ieder jaar heeft de speelweek een goed doel. Vorig jaar was het goede doel de basisscholen OBS de Zandheuvel en CBS de Open Poort. Hier hebben we een prachtig bedrag voor opgehaald. Dit jaar is ons goede doel geworden: Speeltuinvereniging Asperen. Hieronder vertellen ze je meer over hun vereniging.

binnenwerk 2018_v2.inddDit is een fantastische manier om ons te kunnen voorstellen aan de kinderen van Asperen! Wij zijn de speeltuinvereniging Asperen. Ons bestuur bestaat uit vier enthousiaste vrijwilligers, Rafke, Lianne, Leroy en Barry. We hebben ons de afgelopen jaren ingezet voor alles wat komt kijken bij het beheren van de speeltuintjes in Asperen.

2018 is voor ons een speciaal jaar! Want de Speelweek Asperen heeft ons uitgekozen als ‘het goede doel’! Maar ook hebben we eindelijk na heel veel vergaderen en overleg met de Gemeente Lingewaal een paar grote dingen voor elkaar gekregen. In het voorjaar hebben we in de speeltuin in de Drostlaan nieuwe toestellen laten plaatsen. Ook hebben we het eindelijk voor elkaar gekregen dat er een nieuwe grote speeltuin in Asperen komt! Dit zijn geweldige stappen die we dankzij de inzet van ons bestuur, de Gemeente Lingewaal en alle kinderen (die ons de inspireren) voor elkaar hebben gekregen!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er voor de kinderen in Asperen genoeg te spelen is. We willen dit bereiken met een nieuw plan voor de bestaande speeltuintjes en natuurlijk onze nieuwe grote speeltuin bij de ijsbaan. Deze hopen we nog voor de herfst, van dit jaar, feestelijk te openen! Toen wij hoorden dat wij dit jaar ‘het goede doel’ zijn van de speelweek sprongen we een gat in de lucht! Zo kunnen we met de donatie die we krijgen weer iets doen waar alle spelende kinderen van Asperen iets aan hebben.

Ook dit jaar heeft de speeltuinvereniging weer iets georganiseerd voor de kinderen tijdens de speelweek. Dit jaar is het iets anders dan jullie gewend zijn, maar dat kun je zelf opzoeken in dit speelweekboekje.

binnenwerk 2018_v2.inddDe speelweek zorgt er elk jaar weer voor dat heel veel kinderen ontzettend veel plezier hebben in hun laatste week van de schoolvakantie. Daarom willen wij de organisatie bedanken voor hun grote inzet, elk jaar weer! Ook wensen wij alle kinderen een hele fijne week toe, waar plezier en genieten boven alles staat. In de toekomst hopen wij nog veel te kunnen betekenen voor alle kinderen van Asperen en zullen wij ons blijven inzetten voor speelplezier in ons mooie stadje!

Het bestuur van Speeltuinvereniging Asperen