Donderdag

Programma donderdag 23 augustus 2018


Kompas_SpeelweekBingo

’s Ochtends: 10.00 tot 12.00 uur
Plaats: Dorpshuis
Organisatie: Speelweekcomité

Groep 1 t/m 5    10.00 – 10.45 uur
Groep 6 t/m 9    11.00 – 12.00 uur

BINGO! BINGO! BINGO! Amerikanen zijn dol op Bingo! Kunnen wij Aspenaren hen overtreffen?? Vandaag is de bingo in Amerikaanse stijl. Groots en met veel spektakel zullen wij de balletjes aan jullie presenteren! Geen valse bingo roepen hoor, want dat wordt dan een liedje zingen! Komen jullie een gokje wagen? Neem je gelukspen mee!

 

Kompas_SpeelweekPretpark

’s Middags: 13.30 tot 14.30 uur
Plaats: Speeltuin in de Drostlaan
Groepen: Groep 0 t/m 3 (onder begeleiding)
Organisatie: Speeltuinvereniging Asperen

Spelen in het pretpark wordt een geweldige ervaring! Een avontuur met spectaculaire glijbanen en het beklimmen van de Grand Canyon is amazing! Natuurlijk mag een rodeo-ritje op de wipkip niet ontbreken. Je krijgt een stempelkaart voor alle avonturen en wanneer je alles hebt gedaan dan ontvang je een beloning. Kom je lekker spelen?

 

Kompas_SpeelweekCrossfit

’s Middags: 14.30 tot 16.30 uur
Plaats: Health Center
Organisatie: Health Center De Schildkamp

Groep 4 t/m 6    14.30 – 15.30 uur
Groep 7 t/m 9    15.30 – 16.30 uur

Na alle popcorn, burgers en frisdrank moet er gesport worden. Wil je alle hoogtepunten in Amerika bezoeken, dan moet je fit worden. Om de Grand Canyon te beklimmen heb je spierballen nodig. Om Route 66 te belopen heb je een goede conditie nodig. Als je dan ook nog wilt terugzwaaien naar het Vrijheidsbeeld moet je ver kunnen lopen. Wat niet mag ontbreken is een bezoekje aan Disneyland. Wil je Mickey en Donald Duck onder de indruk laten zijn van jouw getrainde lichaam, kom dan vandaag naar de crossfit-training. Zorg zelf voor een flesje water en een handdoek.

BELANGRIJK: Deelname is geheel op eigen risico


Kompas_SpeelweekThe BIG BAND

’s Avonds: 18.45 tot 20.15 uur
Plaats: Dorpshuis
Organisatie: Muziekvereniging Ad Astra

Groep 1 t/m 4      18.45 – 19.30 uur
Groep 5 t/m 9     19.30 – 20.15 uur

Om in Amerikaanse sferen te blijven heeft Ad Astra een Big Band-programma voor jullie bedacht. Eens horen of het nieuwe dorpshuis geluidsdicht is! Wie komt er het drumstel uitproberen of op de trompet blazen? Laat je talenten zien en kom naar ‘The Big Band’.

Mag je nog wat langer opblijve? Komen jullie dan na de muziek “om 20:30 uur“ de teams van EXPEDITIE ROND DE WERELD aanmoedigen?


Kompas_SpeelweekEindspel Ratrace

’s Avonds: 20.30 tot einde spel
Plaats: Dorpshuis
Groepen: Expeditie deelnemers
Organisatie: Speelweekcomité

RATRACE Veel kunnen wij niet zeggen over dit spetterende slot van de expeditie, maar dat het spannend gaat worden weten wij wel zeker!
Denk aan jullie samenwerking, gebruik elkaars krachten en vertrouw elkaar. Wij kunnen één ding zeggen: Go, Go, Go!

Je kunt eerst deelnemen aan het programma van Ad Astra. Wij vertrekken daarna vanaf het Dorpshuis met elkaar naar onze bestemming voor het eindspel.